dijous, 17 d’octubre del 2013

Girona destapa't

tapes
Font: Creative Commons
Bona tarda a tothom! Us volem recordar que fins aquest diumenge dia 20 hi ha el "Girona destapa't", una mostra gastronòmica gironina en la que diferents bars i restaurants ofereixen tapa i quinto a preu especial.

Organitzat per l'Associació d'Hostaleria de Girona amb el suport d'Estrella Damm, "Girona destapa't" consistex en una proposta gastronòmica per gaudir de la cuina local. Un total de 13 restaurants de la ciutat de Girona participen a la mostra i concurs de tapes. Els establiments que hi participen ofereixen, per una banda, diferents tapes acompanyades d'un quinto de cervesa per un preu de 2,5 euros cadascuna, o bé  un menú d'entre set i deu tapes acompanyades d'una Estrella Damm Inedit, amb un preu que oscil·la entre els 19,6 i 28 euros.

Tanmateix, les persones que hagin tastat les tapes o bé el menú, podran votar quin és el que els ha agradat més i entrar a un sorgeix d'un val de 100 euros per gastar en locals que formin part de l'Associació d'Hostaleria.

Finalment, per tota aquella gent que vulgui més informació, recomanar que es descarreguin l'aplicació "la Gastronosfera".

Us animem a tots a anar-hi i a participar, i afanyeu-vos que només teniu temps fins diumenge!



1 comentari:

  1. Quina bona pinta i quin blog tan interessant! des d'encantsdegirona ja us seguim!

    ResponElimina