divendres, 4 d’octubre del 2013

Aquest cap de setmana podem anar a...


Molt bon divendres a tots i totes!

Comencem a posar informacions sobre fires interessants per aquest cap de setmana. De la desena de fires que ens podem trobar durant el 5 i 6 d'octubre a Catalunya, nosaltres n'hem destacat tres: La fira de l'Avellana de Brunyola, la fira del Bestiar de Ribes de Freser i la Bergabolet a Berga.
La fira de l'Avellana de Brunyola (La Selva) es celebra des de 1995 i a part de comptar amb el concert nocturn (mirar el post anterior), també compta amb activitats que duren tot el cap de setmana. En ella hi podrem trobar espais de venda de productes artesenals i mostra de maquinària agrícola relacionada amb el món de l'avellana.
Si ens movem cap a Ripollès ens trobarem amb la fira del Bestiar de Ribes de Freser, on evidentment el protagonista és el bestiar d'origen boví i on totes les activitats aniran relacionades amb aquests animals.
Per acabar recomanem també una visita al Bergabolet, que es cel·lebra a la capital del Berguedà. Aquesta fira, una mica més extensa que les dos anteriors, dura tot el cap de setmana i hi podrem trobar tot d'activitats diverses relacionades amb el món boletaire.

Us adjuntem els cartells d'aquestes fires, juntament amb l'ajuda de la Tina. Que passeu un molt bon cap de setmana!!!

Cartells de les fires




.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada