dimecres, 9 d’octubre del 2013

Girona celebra la 19a edició de la Firatast

A partir de demà Girona obre les portes per dinovè cop a la Firatast, la fira de degustació més important de les terres gironines.

Situat al Palau de Fires de Girona (Passeig Devesa, 34), la Firatast durarà des del 10 al 13 d’aquest mes amb un horari de 18:00 a 00:00 els dos primers dies i de 12:00 a 00:00 els dos següents. El preu de l’entrada és de 5€ i inclou 3 tiquets degustació. Durant aquests dies podrem observar i tastar un munt de productes alimentaris, passant des de plats elaborats a begudes com ara vi, cervesa o cava. A part d’omplir la panxa, el Firatast també ens pot ser d’utilitat per descobrir nous llocs on anar a menjar així com restaurants i cellers, o també hi podrem observar l’elaboració dels plats i altres informacions relacionades amb els productes que venen les empreses situades a la fira.



Per mala sort la Tina no podrá assistir-hi ja que té un altre compromís per aquesta setmana, del qual en parlarem més endavant, però recomanem que hi aneu a fer un cop d’ull. Ens veiem aviat!

Ciutat de Girona
Font: Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada