dijous, 12 de desembre del 2013

OBRIM SECCIÓ!

Bona nit a tots! Avui ens plau informar-vos de que... obrim secció!!! Voleu saber de què va? 

Doncs bé, a partir d'avui i així cada dijous, la Tina visitarà algun poblet de Catalunya (ja sabem que li agrada molt moure's), i us farem quatre cèntims del poble. D'aquesta manera, us volem animar a visitar aquests pobles que a vegades no situem al mapa i passar una bona jornada allà (com farà la Tina).

Eii que ens n'oblidavem... Aquesta secció l'hem batejat com "l'excursió de la Tina", per tant, sempre que en parlem, utilitzarem el següent hastag: #lexcursiodelaTina

Bé doncs, avui us volem parlar d'un petit poblet: ESPINELVES.

Espinelves és un poble de la comarca d'Osona, però pertanyent a la demarcació de Girona. És popular pel seu entorn natural, la seva església romànica i la seva peculiar especialitat en avets de Nadal. Espinelves està situat dins del bosc més gran de Catalunya, a la zona del Montseny-Guilleries, en plena muntanya i prop del mar. És una zona amb fresques arbredes, aigües netes i aires purs. El paisatge, que conjuga totes les tonalitats del verd, complementa tota la suma d'elements que fan d'aquest lloc un paradís pel visitant.

Atenció! La fira tan característica d'Espinelves es celebra fins el dia 15 de desembre, així que aprofiteu per visitar el poble i la fira!

Us animeu a anar-hi? Va i després ens ho expliqueu!!

Que tingueu bona nit, i esperem que gaudiu molt la nova secció.



Espinelves
Font: Josep Renalias




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada