dimarts, 5 de novembre del 2013

Instagram your city

Bona tarda! Avui us volem informar que aquest cap de setmana hi ha l'#InstaSCFarners i l'#InstaCalonge.

Sabeu tots en el que consisteix l'Instagram your city? Molt senzill: es tracta de fer fotos en el poble en el que es realitza una activitat concreta, penjar les fotos a l'Instagram i etiquetar-les com t'indiquen. Les fotografies guanyadores podran gaudir de diferents premis.

Per això, aquest cap de setmana i coincidint amb la Fira de la Ratafia a Santa Coloma de Farners, i la Festa del Vi Nou a Calonge, es duu a terme aquesta activitat.

L' #InstaSCFarners serà el dia 9, tot i que el concurs recollirà totes les fotos publicades entre el 9 i 10 de novembre amb les següents etiquetes: #InstaSCFarners #InCostaBrava #SCFarners i #Ratafia.

Per altre banda l'#InstaCalonge, es durà a terme el dia 10 de novembre, tot i que com l'anterior, recollirà totes les fotos fetes els dies 9 i 10 amb les següents etiquetes: #InstaCalonge #InCostaBrava #Calonge i #FestaViNou

És important que totes les fotografies siguin fetes amb dispositius mòbils i contribueixin a difondre els atractius de Santa Coloma de Farners o de Calonge, respectivament, i de la marca "Costa Brava" de forma creativa i original.

Per poder-vos apuntar, aquí us facilitem l'adreça: http://instagram.costabrava.org

Des de FiresCat us animem a participar-hi, de ben segur que és una bona experiència!

Font: Creative Commons




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada